NL |  FR
Opleidingen
Persoonsgericht en interactief
Praktische informatie
Hoe kan ik mij uitschrijven?
Aanvraag contactcode
Starter TASC
Starter TASCNET
Expert
Starter TASC
Starter TASCNET
Expert
Aanmelden
Cebir website
AANVRAGEN CONTACTCODE opleiding
Cursisten kunnen zich online inschrijven. Bij de inschrijving wordt gevraagd een klantspecifieke contactcode op te geven. Elke klant krijgt standaard één contactcode waarmee de medewerkers zich kunnen inschrijven voor een Cebir opleiding. Deze contactcode is gekoppeld aan één persoon, een verantwoordelijke die de codes bezorgt aan de medewerkers die zich wensen in te schrijven. Telkens iemand zich in- of uitschrijft, wordt de verantwoordelijke via e-mail op de hoogte gebracht. Deze verantwoordelijke kan eveneens een overzicht downloaden van alle medewerkers die een Cebir opleiding gevolgd hebben.

Daar waar de (praktische) communicatie over de opleidingen met de cursisten zelf gebeurt (via e-mail), wordt de verantwoordelijke uitsluitend op de hoogte gebracht van de deelname van zijn/haar medewerkers aan de Cebir opleidingen.

Indien u dit wenst, kunt u meerdere contactcodes aanvragen voor uw organisatie. Stel, uw organisatie heeft 10 kantoren/vestigingen waar elke kantoormanager het overzicht behoudt welke van de medewerkers in zijn/haar kantoor een opleiding volgt. Dan is het mogelijk per kantoor één code aan te vragen. U geeft per kantoor één opleidingsverantwoordelijke op die op de hoogte gebracht wordt wanneer de medewerkers uit dat kantoor zich in- of uitschrijven voor een opleiding. Elke kantoormanager kan een overzicht downloaden van de medewerkers die een Cebir opleiding gevolgd hebben.

Klanten kunnen een contactcode aanvragen via onderstaande link. U geeft aan hoeveel contactcodes u wenst met de daaraan verbonden contactpersoon/opleidingsverantwoordelijke. Zodra we uw gegevens ontvangen hebben, krijgt u van ons een e-mail met de contactcode(s) en kunnen de medewerkers in uw organisatie zich online inschrijven voor de opleidingen. Om het formulier te openen, klikt u op de link.
Klik hier om een contactcode aan te vragen.
Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze opleidingsverantwoordelijke: training@cebir.be