NL |  FR
Opleidingen
Persoonsgericht en interactief
Praktische informatie
Hoe kan ik mij uitschrijven?
Aanvraag contactcode
Starter TASC
Starter TASCNET
Expert
Starter TASC
Starter TASCNET
Expert
Aanmelden
Cebir website
HOE KAN IK MIJ INSCHRIJVEN? opleiding
Als klant kunt u zich online inschrijven voor één van onze opleidingen.
Inschrijven kunt u door volgende eenvoudige stappen te doorlopen:
  1. Bepaal links op het scherm eerst de taal (Nederlands of Frans) waarin u de opleiding wenst te volgen en selecteer vervolgens het type (Starter TASC, Starter TASCNET of Expert)
    Bij de Starter opleiding wordt een onderscheid gemaakt tussen klanten die gebruik maken van het lokaal systeem (TASC) en klanten die volledig werken met ons online systeem (TASCNET). Gelieve hier rekening mee te houden bij het online inschrijven voor de opleidingen.
  2. Selecteer de dag waarop u zich wilt inschrijven door hierop te klikken
  3. Geef uw persoonsgegevens en de bedrijfscode van (de contactpersoon in) uw organisatie en klik op 'inschrijven'
  4. U ontvangt een e-mail met een bevestigingslink: pas na het klikken op deze link, bent u ingeschreven voor de opleiding
Bij elke opleiding wordt het aantal vrije plaatsen weergegeven (maximaal 8 personen per opleiding). Indien de opleiding volzet is, kunt u zich hier niet meer voor inschrijven.

Wanneer u zich registreert voor een opleiding, wordt een e-mailadres gevraagd. Op dit adres ontvangt u alle communicatie over de opleiding. We vragen u geen hotmail adres te gebruiken, gezien de instellingen van de spamfilter.

Voor bijkomende informatie kunt u ons contacteren via e-mail  training@cebir.be of telefonisch op 02/759 80 82.
HOE KAN IK MIJ UITSCHRIJVEN? opleiding
Indien u verhinderd bent voor de opleiding waarvoor u zich reeds inschreef, kunt u zich inschrijven op een andere datum. Om u te kunnen registreren voor deze nieuwe opleidingsdag, moet u uw eerste inschrijving annuleren. Dit kan via de link in de e-mail die u werd gestuurd na inschrijving op onze website of door telefonisch contact op te nemen. Uitschrijven via de link kan tot twee werkdagen voor de opleiding.
Indien u toch verhinderd zou zijn na het aflopen van de uitschrijvingstermijn, vragen we u telefonisch contact op te nemen met de opleidingsverantwoordelijke van Cebir.
PRIVACY opleiding
Persoonsgegevens
Om u in te schrijven voor de Cebir opleidingen vragen we u ons bepaalde persoonsgegevens mee te delen (zoals naam, voornaam, e-mailadres). Deze gegevens worden behandeld in overeenstemming met de wettelijke verplichtingen inzake de verwerking van persoonsgegevens en met het privacy beleid van Cebir.
Beleid inzake bescherming van de persoonlijke levenssfeer
De persoonlijke gegevens ingezameld door Cebir worden opgeslagen in een gegevensbank van Cebir. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet vrijgegeven aan een derde partij zonder uw medeweten. In overeenstemming met de wet op de privacy van 08/12/1991 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer, heeft u recht op inzage in en verbetering van de over u bewaarde gegevens. Uw gegevens kunnen uit de database verwijderd worden door contact op te nemen met Cebir.

U garandeert ons dat de gegevens die u aan ons verstrekt, u toebehoren. Wanneer u gebruik maakt van valse gegevens of van gegevens van derden zonder hun toestemming kan Cebir hiervoor niet verantwoordelijk gehouden worden.
Gebruik van de gegevens
Uw persoonsgegevens worden gebruikt om de producten of diensten te leveren die u gevraagd heeft, om u te informeren over de producten en diensten van Cebir, om met u in contact te treden en voor onderzoeksdoeleinden met als doel onze service en producten te verbeteren.